1965 Hestestalden ved Bryggeriet Stjernen

Vores lokaler i Ishøj

Vores historie

Vi holder til på Brogrenen 12 i Ishøj. Stifteren Mogens Larsen tog springet i 1965 og startede egen virksomhed i en hestestald på det nedlagte bryggeri “Stjernen”. Der gik dog ikke lang tid, før firmaet flyttede til større lokaler i Valby, for kort tid efter at bygge egen fabrikslokaler i Ishøj. I 1982 blev der bygget til, så vi idag råder over 1200 kvm ialt.

Fagområder og specialer

Vi har specialiceret os i flamme-og vandstråleskæring, og foretager alverdens underleverandørarbejde for alle typer af kunder. Det kan være maskinfabrikker, tandhjulsfabrikker og andre virksomheder i jern og metalindustrien, men det kan også være den lille mand som bare skal have ordnet en lille ting. Og endelig laver vi også en hel del for flere kunstnere, som har opdaget de mange muligheder med flamme- og vandstråleskæring.

I januar 1999 har vi foretaget et generationsskifte, og stifterens søn , Jimmy Larsen står nu i spidsen for firmaet. Jimmy Larsen har arbejdet i firmaet siden 1985.

I gennem de sidste par år er der investeret i nye maskiner, for at sikre bedre resultat og samtidig opnå en miljøgevinst. Bl.a. er der investeret i en ny vandstråleskærer og nye CNC-styrede flammeskærere med endnu større kapacitet og nøjagtighed.